Hvem er vi?

Et ønske om at
hjælpe andre

Derfor startede kontortræning

Virksomheden Kontortræning blev etableret i 2020 af to specialister inden for sundhedsfaget, der ønskede at gøre en forskel for de mange mennesker, som døjer med spænding, smerter og ubalancer i kroppen.

De to stiftere af Kontortræning, Rune Refsgaard og Rikke Bundgaard, har hver især mange års erfaring med bl.a. træning, bevægelse og sundhedsudviklende tiltag.

Læs mere om os

10

Øgede kondition

56

Mindre sygefravær
Skal vi aktivere din arbejdsplads?

Skab trivsel og sundhed på din arbejdsplads

Kontakt os her
Hvem er vi?

Mød de erfarne og
passionerede personer,
som står bag Kontortræning

Peter Sandberg Nielsen

Partner i Kontortræning

Peter er uddannet cand.scient. i Idræt. Sideløbende med sit studium gennemførte han et Ph.d.-kursus på Rigshospitalet omhandlende kroppens respons på fysisk aktivitet. Derudover har Peter flere års erfaring som projektleder inden for IT.

+45 25530612  peter@kontortraening.dk

Rune Refsgaard

Partner i Kontortræning

Rune er bachelor i Sports Science og cand.scient. i Idræt.
Med mere end 10 års erfaring som bl.a. personlig træner og fitnessinstruktør, er Rune ekspert, når det kommer til træning, bevægelse og undervisning – og han har altid udvikling for øje.

+45 20725151  rune@kontortraening.dk

Skal din arbejdsplads også være med?

Vores aktive kunder

Et ønske om at hjælpe andre

Kontortræning.dk blev etableret på baggrund af en tendens i samfundet: en voksende grad af stillesiddende arbejde og en stigning i antallet af arbejdsrelaterede géner, smerter og skader.

To specialister i sundhedsfaget – hver især med mange års erfaring inden for træning, bevægelse og sundhedsudviklende tiltag – besluttede sig for at noget skulle gøres. Løsningen blev til Kontortræning: et effektivt koncept med fokus på nemme og enkle bevægelsesøvelser, der kan udføres af alle og styrker vores krop, hjerne og trivsel.

Ønsket med Kontortræning er at hjælpe virksomheder med at reducere mængden af arbejdsskader og sikre bedre velvære og trivsel – både på kontoret, men også privat. Udbyttet af vores kontorøvelser vil derfor ikke blot kunne mærkes på arbejdspladsen, men helt sikkert også uden for arbejdstiden.

Kontakt os i dag

Skal vi tage en snak?

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om os, og hvordan vores kontorøvelser kan hjælpe dig og din virksomhed?

Så er du meget velkommen til at kontakte os eller vi kan kontakte dig, hvis du udfylder nedenstående formular med enten e-mail eller telefon.

Vi glæder os til at høre fra dig!