Konceptet

Sådan fungerer
Kontortræning

En nem vej til øget sundhed og trivsel, privat og på arbejdspladsen

At være mere aktiv end man plejer kan gøre en stor forskel – både for ens privatliv, men også for arbejdslivet. Derfor er Kontortræning en nem og effektiv løsning til at nedbringe den inaktive adfærd, som skaber géner, smerter og livsstilssygdomme hos flere og flere personer. Forbedret sundhed og trivsel er dog ikke kun godt for den enkelte person, men kan også have stort udbytte for virksomheder i form af sundere og mere veltilpasse ansatte samt færre arbejdsrelaterede skader og lavere sygefravær.

Læs mere om fordelene

10

Øgede kondition

56

Mindre sygefravær
Skal vi aktivere din arbejdsplads?

Skab trivsel og sundhed på din arbejdsplads

Læs mere om os
Fordele

Hvorfor skal jeg vælge Kontortræning?

Hos Kontortræning skræddersyer vi alle øvelser, så de passer til dig og dine kollegaer; jeres arbejdstid skal naturligvis ikke spildes med øvelser, der ikke passer til jeres behov, eller ikke har nogen effekt.

Alle øvelser kan udføres på få minutter – f.eks. på kontoret eller ved hjemme-arbejdspladsen. Det er nemt og enkelt, og så er det rigtig godt for både helbredet, humøret og arbejdsglæden.

Kom i gang i dag
Trivsel og sundhed

Hvad får man ud
af at deltage?

Godt for kroppen og hjernen

Vores bevægelsesvideoer har positiv effekt på både din krop og hjerne og kan både forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede gener og smerter.

Omfatter hele kroppen

Vores bevægelsesvideoer har fokus på hele kroppen - dog med et konkret emne hver uge, f.eks. nakke eller skuldre, som får ekstra opmærksomhed.

Fokus på 'kontorkroppe'

Vores bevægelsesvideoer er designet specifikt til at tilgodese muskler og led i kroppen, som belastes ved stillesiddende kontorarbejde.

Hurtigt og nemt

Vores bevægelsesvideoer varer kun 2 minutter og kan udføres på arbejdspladsen uanset påklædning og normalt aktivitetsniveau.

Godt for humøret og fællesskabet

Vores bevægelsesvideoer booster samværet og fungerer perfekt som en god start på arbejdsdagen eller et hyggeligt pusterum efter frokost.

Fleksibelt uanset behov

Vores bevægelsesvideoer kan udføres én eller flere gange om dagen - alene eller sammen med andre - og er nem at tilpasse til dagens andre opgaver.
Processen fra start til slut

Sådan foregår Kontortræning

Vi er med i processen fra start til slut, så det er nemt, enkelt og overskueligt at
deltage hos Kontortræning.

Vi anbefaler én kontaktperson pr. 5-20 medarbejdere. Og vi hjælper
naturligvis med implementering og onboarding i den enkelte afdeling, så alt
kører på skinner fra første øjeblik.

1. Tilmeld din virksomhed
2. Modtag en daglig mail med dagens bevægelsesvideo
3. Start videoen og følg instruktionerne for at udføre øvelserne

Skal vi tage en snak?

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om os, og hvordan vores kontorøvelser kan hjælpe dig og din virksomhed?

Så er du meget velkommen til at kontakte os eller vi kan kontakte dig, hvis du udfylder nedenstående formular med enten e-mail eller telefon.

Vi glæder os til at høre fra dig!